Praktische informatie
voor jouw vakantie in Umbrië(voor meer, en foto's: smartphone horizontaal houden)

Binnen


We hebben slaapkamers voor in totaal vier tot … personen, in dubbele kamers en met vier badkamers. Eén slaapkamer met badkamer is op het gelijkvloers. Er zijn twee woonkamers met open haard, twee keukens en nog een zitkamer. Andere ruimten kunnen worden gebruikt voor repetities of om een stille plek te hebben om te lezen of uit te rusten.

Buiten


Een omheind terrein van 30 are met afstandsbediende toegangspoort. Grote tuin rondom de villa met overal elektriciteit, water, verlichting. Privéparking voor verschillende auto’s. Een terras vooraan met ochtendzon. Een balkon achteraan. Zwembad (zie fotogalerij). Overdekte kook-gelegenheid met eetplaats, barbecue en pizza-oven. Overweldigend uitzicht in alle richtingen.

Huur


Prijzen - op aanvraag - zijn per week (normaal vanaf zaterdag) en afhankelijk van het seizoen. Zoals elders uitgelegd kunnen groepjes muzikanten deze villa voor een week GRATIS boeken, weliswaar mits betaling van de gewone kosten (eindschoonmaak, lakens, verwarming,…)

Faciliteiten en extra diensten

Bed- en badlinnen zijn voorzien, met wekelijkse verversing. Centrale verwarming. Elektriciteit, water, TV, Wi-Fi. Alle gasten, ook musici, betalen een eerlijke vergoeding voor deze services en faciliteiten.
Gebruik ons contactformulier!

Fotogalerij

 

Wie waren hier onlangs?

 

Drie jonge musici die elkaar al kenden vanop het conservatorium in Aarhus (DK) hebben tijdens hun verblijf in onze Italiaanse residentie nieuw werk gecreëerd en dat ook gepresenteerd:

Laura Zöschg (IT), Elvira Helene Skovgaard Skovsang (DK) en Ewoud Van Eetvelde (B).

 

 

Eerder waren de leden van The Cosy Brass Quartet uit België ook al in onze villa in Umbrië te gast geweest. Zij hebben hun week afgerond met twee mooie concerten die de gemeente voor hen op twee locaties georganiseerd had. Meer over het kwartet op hun eigen website en op YouTube.

Webcams in de omgeving